Dezvoltăm organizații prin oameni!

Peter Kulcsar

Conduce persolog in Romania, Moldova si Ungaria. Trainer si consultant specializat in evaluarea personalitatii si schimbarea comportamentului.

Vezi mai mult

Cătălina Măriuța – Master Trainer, Coach

Cătălina este un facilitator al schimbării. Formările în psihologie aplicată – Programare Neurolingvistică și Coaching i-au oferit o înțelegere aprofundată asupra naturii umane, a dinamicii dezvoltării personale și a interacțiunilor interpersonale. În ultimii 7 ani a utilizat instrumentele persolog® în numeroase proiecte de training ce vizau îmbunătățirea abilităților de comunicare, influențare, evaluare și motivare a echipei sau gestionare a sarcinilor.

Vezi mai mult

Eberhard Jung

CEO persolog International GmbH

Din 1994 Eberhard este consultant şi mentor pentru directori, consilii de administraţie şi manageri în domenii precum dezvoltarea organizaţiei, cultura companiei şi dezvoltarea personalului executiv. Acest lucru se datorează cunoștințelor acumulate în decursul a peste 10 ani de experiență prin suținerea de seminarii și conferințe. Prin umare, el este o forță motrice în multe corporații și companii mijlocii în domeniul personalității și dezvoltării leadership-ului.

Vezi mai mult

Mario Brühlmann

Consultant de afaceri, Master Trainer

De origine elvețian, este consultant de afaceri și expert în dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii – în special în economii emergente. De asemenea, este fondatorul Swiss Consulting Group, companie de consultanţă în afaceri, care a dobândit un portofoliu de clienți impresionant. În România este cunoscut pentru implicarea sa în cadrul grupului ROMCOM, în calitate de preşedinte. A fost unul dintre membrii fondatori ai Persolog România și este master-trainer pentru Modelul de Personalitate persolog, având peste 20 de ani de experiență în utilizarea instrumentului în diverse traininguri.

Vezi mai mult