Editură. Academie. Consultanță HR

ABC-ul Personalității - 4 tipuri de oameni, pe care trebuie să îi cunoști

Înțelege-te mai bine pe tine și pe alții prin stilurile comportamentale D-I-S-C!


Autori: Prof. Dr. Lothar J. Seiwert și Friedbert Gay

Preț: 99,9 lei (TVA inclus) + transport (12 lei la plată cu card sau 17 lei la plată ramburs) - livrăm doar în România și Ungaria

Comandă cartea cu plată card sau cu plată ramburs!

Cartea e disponibilă și în limba maghiară aici! (Megrendelhető magyar nyelven itt!)

Vrei să-ți cunoști personalitatea și să-i înțelegi mai bine pe cei din jur? ABC-ul Personalității este ghidul tău în cunoașterea de sine și relaționarea potrivită la oameni, factori esențiali pentru succes!

Este o carte unică pentru dezvoltare personală și profesională, care te va ajuta să:

 • Descoperi punctele tari ale personalității tale.
 • Înțelegi mai profund comportamentul celorlalți.
 • Îmbunătățești relaţiile cu colegii, clienții și familia.

Cuprins:

Autorii îți prezintă în această carte o "hartă" a stilurilor comportamentale D-I-S-C, oferind totodată modalități practice de implementare în diverse domenii:

 • autocunoaștere, imagine de sine corectă,
 • managementul timpului,
 • conducerea angajaților,
 • munca în echipă,
 • vânzări,
 • comunicarea cu clienții,
 • relația de cuplu,
 • creșterea copiilor.

carte ABC spateAutorii:

Prof. Dr. Lothar J. Seiwert este vorbitor celebru și autor de bestseller-uri internaționale (peste 4 milioane de cărți vândute în 30 de limbi).

Friedbert Gay, master trainer și CEO persolog GmbH, a introdus Profilul de Personalitate D-I-S-C în Germania și ține regulat cursuri despre dezvoltare personală și organizațională.

 

 


Carte ABC pg.22-23

"Până acum peste 250.000 de persoane au decis să învețe să-și cunoască personalitatea. Acum ai și tu această șansă! Cu această carte privești într-o oglindă în care te vei recunoaște în moduri complet noi. O experiență fascinantă, care stă la începutul călătoriei tale spre succes. Folosește-o ca sursă pentru succesul tău personal!" Friedbert


"Oamenii de succes ştiu cum tind să reacţioneze, şi învaţă să îşi adapteze stilul pentru a fi mai eficienţi într-o gamă mai largă de situaţii. Sunt convins că această carte va avea un efect benefic asupra vieţii tale şi îţi va da startul pe calea dezvoltării de sine, care îţi va creşte eficienţa ca manager, antrenor, părinte sau coechipier. Cu cât începi mai repede, cu atât mai bine. Mult succes!"

Dr. Kenneth H. Blanchard
Autor, Speaker, Consultant, Expert Management

Această carte excepțională este o lucrare de referință. Mulți ani de acum încolo va continua să fie citită, recenzată, discutată și aplicată în practică. Ca cititor, ești pe cale să începi o călătorie plină de aventuri - călătoria în tine însuți. Pe parcursul acestei călătorii vei dobândi cunoștințe care vor face ca viața ta să fie mai bogată și mai plină de succes.

Brian Tracy
Autor, Trainer, Consultant, Antreprenor

Produse noi în webshop! Transport gratuit de la 499 lei! Refuză