Editură. Academie. Consultanță HR

Liviu StanciuLiviu Stanciu

Trainer & Director - TrainingPlus

Domiciliul: 

Oradea, Bihor, Romania


Pregătire profesională:

  • licenţiat în Management la Institutul de Studii Economice, Universitatea Oradea,
  • Train the Trainer, ABYZCO Belgia,
  • trainer certificat de persolog Romania pentru Modelul de Personalitate si Modelul de Stres

Activităţi:

  • 1996-1998: Sales Team Leader, Coca-Cola HBC
  • 1998-2004: Sales Supervisor, Interbrew Romania
  • 2004-2007: Trainer, InBev Romania
  • 2007-2008: Trade Marketing Manager, InBev Romania
  • 2008-prezent: Trainer, Oracol Consulting / TrainingPlus

Temele principale ale activităţii sale:

  • consultanţă şi training pentru organizaţii comerciale diverse;
  • teme de training: vânzare eficientă, tehnici de vânzare specifice în Key Accounts / HoReCa, merchandising, negociere, comunicare, abilităţi de prezentare, managementul echipei, managementul angajaţilor, managementul timpului, leadership, analiza afacerii, matematici comerciale, cultură organizaţională, etc.

Limbi vorbite: 

română, engleză.


Compania: 

Training Plus

www.trainingplus.ro

TrainingPlus

Folosesc Profilul de Personalitate persolog in programe de dezvoltare a competentelor de comunicare, relationare, managementul echipei, vanzare sau negociere. Sunt foarte eficiente si in gestionarea conflictelor, motivare intrinseca sau leadership, si au o utilitate extrem de ridicata! Castigul meu este apreciere maxima din partea cursantilor pentru calitatea sesiunilor de training, coaching sau team-building. Instrumentele persolog sunt intotdeauna elementele de… wooow in programele mele. Castigul participantilor este autocunoastere, intelegerea naturii umane din perspectiva personalitatii si comportamentului individual, motivare prin recunoastrerea si validarea punctelor tari, atentie si focus pe zonele de imbunatatit.

Liviu Stanciu
Trainer, CEO - TrainingPlus

Am decis sa utilizez Profilul de Stres persolog in contextul unei sesiuni de team building organizata de o mare companie din Romania, pe fondul cresterii nivelului de neliniste individuala si colectiva generata de achizitia respectivei companii de catre principalul competitor. Ideea mea a fost una excelenta, participantii reusind sa gaseasca resursele personale necesare depasirii acestui moment delicat si revenirea acestora la nivelul normal de confort si motivare. Instrumentul persolog este unul eficient, intr-adevar!

Stanciu Liviu
Director & Trainer, TrainingPlus.ro

În luna Februarie oferim transport GRATUIT la comenzi de minim 200 lei! Refuză