Dezvoltăm organizații prin oameni

Managementul timpului

Creşterea eficienţei personale nu înseamnă doar să-ţi foloseşti mai bine timpul disponibil, ci, în ultimă instanţă, să ai mai mult timp la dispoziţie. Acest timp câştigat poate fi folosit, desigur, şi pentru relaxare, familie sau un hobby.

Multe personalităţi remarcabile au recunoscut că deprinderea obiceiului de a-şi organiza timpul în mod conştient a fost un pas decisiv în calea lor spre succes. Aceasta nu doar că îmbunătăţeşte calitatea muncii, ci poate fi totodată secretul unei vieţi mai bune în general.

Învață să administrezi cu eficacitate timpul de care dispui cu ajutorul Profilului de Time Management persolog, care te învață să reflectezi asupra modului în care îți petreci timpul și cum poți să îl folosești cu scop.

  • Analizează comportamentul tău personal legat de timp
  • Determină potențialul tău de dezvoltare
  • Creeză strategii și metode

Profil de Managementul Timpului persolog online

Profil Managementul Timpului persolog
 

Vrei să-ți gestionezi mai bine timpul și să-ți crești eficiența personală?

Descoperă-ți abilitățile actuale de gestionare a timpului și dezvoltă-ți propriile strategii pentru o eficiență crescută!

Comandă-ți evaluarea personalizată aici!

Certificare în Modelul Managementul Timpului persolog

Ești trainer, coach sau manager și vrei să ajuți oamenii să-și crească eficiența? Îți oferim instruire, licență, instrumente științifice de evaluare și dezvoltare a abilităților de gestionare a timpului, precum și un program de training complet, pe care îl vei putea livra altora!

Vezi conținutul și beneficiile cursului aici!

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 249 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză