Editură. Academie. Consultanță HR

Manualul Trainerului persolog®Picture13

Ghidul de învăţare al trainerilor constă din trei volume:

  • Partea I conţine informaţii fundamentale despre teoria Modelului de Personalitate persolog şi folosirea celor 7 trepte de interpretare.
  • Partea II prezintă sfaturi pentru traineri şi planuri elaborate de traininguri de diferite durate, bazate pe instrumentele persolog.
  • Partea III conţine studii de caz și exerciţii pentru seminarii şi formulare de lucru în format pdf.

Acest manual este utilizat de către trainerii noștri. Pentru a deveni trainer certificat persolog află mai multe detalii despre Certificarea în Modelul de Personalitate persolog.

Cursuri pe acest subiect

Seminare zum Thema

Folosesc Profilul de Personalitate persolog in programe de dezvoltare a competentelor de comunicare, relationare, managementul echipei, vanzare sau negociere. Sunt foarte eficiente si in gestionarea conflictelor, motivare intrinseca sau leadership, si au o utilitate extrem de ridicata! Castigul meu este apreciere maxima din partea cursantilor pentru calitatea sesiunilor de training, coaching sau team-building. Instrumentele persolog sunt intotdeauna elementele de… wooow in programele mele. Castigul participantilor este autocunoastere, intelegerea naturii umane din perspectiva personalitatii si comportamentului individual, motivare prin recunoastrerea si validarea punctelor tari, atentie si focus pe zonele de imbunatatit.

Liviu Stanciu
Trainer, CEO - TrainingPlus

Am inclus si utilizat profilele persolog in cursurile destinate angajatilor organizatiei, cu scopul de a imbunatati comunicarea cu clientii interni si cei externi. Efectul a fost de fiecare data peste asteptari, atat in ceea ce-i priveste pe cursanti, cat si pe mine ca trainer. Satisfactia este enorma atunci cand observ ca, dupa doar doua zile de curs, participantii pleaca vizibil mai bogati, mai constienti, mai motivati si mai dornici sa-si imbunatateasca punctele slabe si relatiile interumane in general.

Diana Toma
Trainer intern, Banca Comerciala Carpatica

În luna Ianuarie oferim transport GRATUIT la comenzi de minim 299 lei! Refuză