Dezvoltăm organizații prin oameni

Recrutare și selecție candidați

Angajați omul potrivit la locul potrivit!

1La orice angajare este esențial să avem o imagine clară asupra cerințelor postului precum și o evaluare precisă a comportamentului candidatului, pentru a vedea gradul de potrivire dintre post și persoană.

persolog vă oferă metodologia și instrumentele de evaluare necesare. Vă recomandăm următorii pași în procesul de selecție al candidaților dvs:

 

1. Determinați Profilul Postului 

Angajatorul / HR-ul completează Chestionarul de Percepere a Postului online. Raportul generat descrie caracteristicile postului și abilitățile necesare, ceea ce ajută în clarificarea așteptărilor și cerințelor. Pentru un post anume este suficient să completați un singur profil. Citiți mai multe aici. 


2. Evaluați Profilul de Personalitate al candidatuluiCoperta Raport Personalitate Complet

Candidatul completează Chestionarul de Personalitate online. Raportul generat descrie tendințele comportamentale, abilitățile principale și reacțiile persoanei în diferite situații, de ex. sub presiune. Există 3 tipuri de raporte din care puteți alege:


3. Observați potrivirea dintre post și Grafice Personalitate si Postpersoană

Comparați cele două grafice obținute (graficul postului și graficul de personalitate al candidatului) pentru a vedea gradul de compatibilitate. Cu cât este mai mare asemănarea dintre cele două grafice, cu atât este mai bună potrivirea persoanei pe postul respectiv. Acesta va fi o informație valoroasă pentru a lua decizii mai bune în procesul de angajare.

4. Obțineți consultanță în interpretarea rezultatelor + profile matching


Înțelegeți mult mai profund rezultatele cu ajutorul unui consultant certificat persolog în cadrul unei ședințe video de 30 minute. Veți obține explicații și răspunsuri pertinente la întrebările dvs. Veți afla în ce măsură se potrivește candidatul cu postul (calcul de matching procentual), care sunt punctele forte și limitările, precum și potențialul de dezvoltare al acestuia.

Comandați o evaluare online acum prin webshop!

Pentru mai multe evaluări solicitați o ofertă personalizată la adresa info@persolog.ro !

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 249 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză