Dezvoltăm organizații prin oameni!

Certificare

Modelul de Stres

Mai puțin stres - o calitate mai bună a vieții

Managementul stresului

Începe cu comportamentul tău

Reacția la stres e la fel de individuală precum e ființa umană. De aceea, Modelul de Stres persolog combină analiza factorilor de stres, cu analiza comportamentului individual în condiții de stres. Pe această bază veți dezvolta o modalitate de a face față stresului în mod adecvat.

✔ Alege dacă vrei să evaluezi factorii de stres din viața personală sau de la locul de muncă

✔ Înțelege comportamentul individual legat de stres

✔  Înțelege conexiunile

✔ Dezvoltă strategii pe termen lung de management al stresului

✔  Activează mijloacele de management al stresului

✔ Practică  modalități productive de  gestionare a stresului

 

Profită de stres

Învață să transformi stresul negativ, neproductiv în stres pozitiv, productiv. Nu doar identifica factorii de stres; învață să-ți înțelegi comportamentul legat de stres, dezvoltă competență legată de stres și folosește-l ca o forță productivă. În contrast cu alte modele, Modelul de Stres persolog oferă o analiză nu doar la locul de muncă. Sunt luate în considerare de asemenea și factorii de stres din viața personală. 

 

Descoperi o varietate de domenii de aplicare

În afară de stresul la locul de muncă, modelul nostru se concentrează de asemenea, pe factorii de stres în viaţa personală. Prin urmare, acesta poate fi aplicat în managementul sănătății organizaționale, pentru analiza stresului privat, la cursuri de formare, pentru măsurare individuală. Poate fi integrat de asemenea în concepte deja existente.

Află mai multe despre Profilul de Stres persolog aici!

Cursuri pe acest subiect

Seminare zum Thema