Dezvoltăm organizații prin oameni

Cine suntem

persolog este o editură de instrumente de învățare, care dezvoltă și vinde materiale cu baze științifice, pentru utilizarea practică de către traineri și specialiști HR. Prin academia și experiența noastră în consultanță HR, garantăm eficiența produselor noastre recunoscute pe plan internațional. Mii de consultanți, traineri și manageri din lumea întreagă folosesc cu încredere instrumentele persolog.

În centrul gamei noastre de produse se află Modelul de Personalitate persolog. Acest model a fost dezvoltat de Dr. John G. Geier, profesor la Universitatea din Minneapolis, SUA. Folosit în 30 de limbi, modelul a ajutat peste 40 de milioane de persoane să depăşească barierele din calea performanţei şi să îşi îmbunătăţească relaţiile interpersonale.

Complexe dar uşor de folosit, materialele dezvoltate de persolog oferă cele mai bune condiţii preliminare pentru eficienţa activităţilor angajaţilor. Produsele noastre îi ajută pe traineri şi pe consultanţi să dezvolte cu uşurinţă tematici complexe fie că este vorba despre dezvoltarea şi îmbunătăţirea managementului, fie de reducerea conflictelor, fie de îmbunătăţirea relaţiilor sau creşterea vânzărilor. Produsele noastre au la bază un context psihologic şi sunt fundamentate ştiinţific.

Prin academia persolog, trainerii şi consultanţii sunt autorizaţi şi pregătiţi să interpreteze cu încredere sistemele noastre de învăţare şi să le folosească în mod competent. Consultanţa oferită de noi are în vedere în primul rând dezvoltarea personalului precum şi dezvoltarea organizaţiei garantând astfel eficienţa şi durabilitatea instrumentelor de instruire oferite.


Compania germană a fost înfiinţată în anul 1972, când modelul DISC a apărut pe piaţa din SUA, unde s-a stabilizat foarte curând. Directorul companiei, Friedbert Gay, a sesizat potenţialul modelului şi a introdus DISC în Germania în anul 1990. Astăzi, modelul ştiinţific DISC, optimizat în permanenţă, reprezintă nucleul activităților noastre. Pe lângă Profilul de Personalitate persolog, oferim numeroase alte instrumente destinate dezvoltării angajaţilor şi organizaţiei, în 20 ţări din lumea întreagă.

Modelul de Personalitate persolog are o poveste de succes: el a fost introdus pe piaţa din Germania în anul 1990. După numai 5 ani, 600 de traineri şi manageri de resurse umane erau certificaţi deja pentru folosirea modelului. Acest succes l-a determinat pe Friedbert Gay să înfiinţeze în anul 2000 compania DISC Training GmbH. La ora actuală, mai mult de 6000 de traineri lucrează cu Modelul de Personalitate persolog, iar numărul lor este în continuă creştere.

Acesta a fost motivul pentru care în anul 2004 a fost înfiinţată persolog GmbH. Marca persolog ne va permite să întrunim toate cerinţele impuse de orientarea noastră tot mai globală. Obiectivul nostru este să oferim în lumea întreagă instrumente de dezvoltare a personalităţii complet integrate.

Ceea ce la prima vedere pare foarte simplu are de fapt un fundament ştiinţific complex. Modelele noastre se bazează pe munca de cercetare ştiinţifică de peste 40 de ani desfăşurată de Prof. Dr. John Geier şi echipa sa. Ca furnizor de teste de personalitate, realizăm studii separate reprezentative în asociere cu Universitatea din Koblenz/Landau. Cerinţele stricte de calitate pe care le impunem pentru modelele şi materialele noastre se aplică şi la procesele noastre interne.

Cursuri pe acest subiect

Seminare zum Thema

De câțiva ani folosesc instrumentele persolog pentru pregătirea și livrarea programelor de instruire a angajaților clienților Smart. Utilizarea lor este extrem de benefică, oferă credibilitate și valoare materialelor noastre. Personal am înțeles cum pot evalua corect comportamentul celorlalți și cum să mă adaptez la diferite atitudini și personalități. Pentru participanți, instrumentele persolog oferă modele clare, structurate științific; îi ajută să înțeleagă și să aplice modelul în diverse domenii ale vieții personale (autocunoaștere, relații de cuplu, creșterea copiilor) și profesionale (leadership, vânzare și relații cu clienții, gestionarea timpului).

Magnoliu Stan
Trainer, CEO - Smart HR

Folosesc instrumentele persolog în special în training-urile de vânzări. Profilele sunt excelente și te ajută să afli ușor stilul comportamental al clientului. Mi se par ușor de completat și de utilizat. Câștigul meu a fost faptul că prin intermediul instrumentelor persolog am reușit să vin cu o noutate în abordarea procesului de vânzări. Participanții învață să intre în papucii clienților și învață cum să îi abordeze în funcție de stilul comportamental. În același timp ei pleacă de la training cu lucruri concrete, un checklist pe care ei ulterior îl aplică în procesul de vânzare.

Adrian Cioroianu
Trainer Executive, CEO - AC Knowledge

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 249 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză