Editură. Academie. Consultanță HR

Peter Kulcsar – Director & Master Trainer

Conduce compania persolog în România, Moldova și Ungaria. Este Master Trainer pentru Modelul de Personalitate și Modelul Managementul Timpului persolog, fiind specializat în evaluare comportamentală și dezvoltarea echipelor.

Vezi mai mult

Viktoria Kulcsar – Psiholog & Trainer

A studiat psihologie la Universitatea din Szeged, a efectuat cercetări la Universitatea Yale din SUA și la Univeristatea din Ierusalim. Este Master Trainer pentru Modelul de Personalitate și Modelul Managementul Timpului persolog.

Vezi mai mult

Cătălina Măriuța – Master Trainer, Coach

Este un facilitator al schimbării, trainer și coach certificat. Are experiență vastă în utilizarea instrumentelor persolog în traininguri de comunicare și dezvoltarea echipei, precum și în coaching. Susține certificări în Modelul de Personalitate și Modelul de Stres persolog.

Vezi mai mult

Marian Știrbescu – Master Trainer

Trainer certificat cu experiență în leadership, project management și vânzări. Marian este pasionat de natura umana și este preocupat permanent de modul în care poți influența și convinge printr-o comunicare de calitate. Susține certificări în Modelul de Personalitate persolog.

Vezi mai mult

Adrian Badea – Master Trainer

Trainer certificat cu experiență în recrutare, vânzări, management și resurse umane. Adrian este preocupat permanent de rafinarea modului în care poți să interacționezi eficient cu ceilalți printr-o comunicare adaptată stilului personal al interlocutorului.

Vezi mai mult

Comandă de minim 200 lei pentru a beneficia de transport GRATUIT prin curier! Pentru întrebări sau suport contactează-ne la nr. 0747222521 (apel / SMS / whatsapp) Refuză