Dezvoltăm organizații prin oameni

Reziliența: gestionarea eficientă a crizelor și a provocărilor

Ce îi caracterizează pe oamenii rezilienți?

- Se gândesc la oportunități: procesele de schimbare și crizele sunt văzute ca oportunități de îmbunătățire.

- Sunt mai rezistenți: se pot confrunta cu provocări mai mari, nu sunt copleșiți și sunt capabili să facă față presiunii.

- Își păstrează calmul:  trăiesc viața mai calm, acceptând situațiile stresante și de neschimbat, și reușesc să stabilească limite clare.

- Sunt flexibili: prin flexibilitatea lor cognitivă, sunt capabili să facă față noilor condiții și obstacolelor bruște.

- Au un nivel ridicat de stabilitate emoțională: nu se lasă distrași de la scopul lor, chiar și în cazul problemelor, urmăresc proiecte în mod consecvent și își regăsesc drumul în cazul eșecurilor.

Modelul de Reziliență persolog®

Reziliența poate fi dezvoltată. Prin urmare, am creat Modelul de Reziliență persolog, care descrie 4 arii principale: Acceptare, Emoție, Orientare și Înțelegere, precum și 10 factori de reziliență care pot fi dezvoltați în mod specific:

Modelul are o bază științifică și este dezvoltat în mod continuu. Baza sa teoretică este constituită din studii științifice și publicații de specialitate din diverse discipline, precum și din rezultatele actuale ale cercetărilor privind reziliența.

Un studiu empiric realizat de persolog GmbH a identificat zece factori care influențează reziliența unei persoane. Modelul îți permite să îți descoperi și să îți dezvolți competența în acești zece factori.


Cum te putem sprijini în dezvoltarea ta personală

 

La Workshop-ul de Reziliență persolog®, poți să te cunoști și mai bine și să descoperi care sunt punctele tari și cele care necesită dezvoltare. Vei învăța metode și strategii practice pentru a-ți crește eficiența. 

 

De asemenea, îți poți crește flexibilitatea citind cartea „Reziliența - viață sănătoasă, randament mai bun” și astfel să faci față provocărilor și crizelor mai calm.

Cum te putem sprijini în serviciile tale de training sau coaching

 

Cursul de Certificare în Modelul de Reziliență persolog poate fi o completare ideală a portofoliului tău de instrumente de training sau coaching.

Vei primi licență de utilizare pentru Caietul de lucru și prezentarea PPT Reziliență și reducere de partener pentru Profilul de reziliență v. scurtă și Profilul de reziliență v. lungă și le vei putea utiliza în propriile servicii.

Vei obține, de asemenea, un program de training la cheie pe care îl vei putea susține colegilor sau clienților tăi.

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 249 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză