Cum să fii de succes când miza este mare

Trăim niște vremuri interesante. Ne lovim de două pandemii, ambele globale. Una este binecunoscută, COVID-19, iar cealaltă este criza de energie. Cea de-a doua este mai ascunsă, dar nu mai puțin relevantă. Oamenii se simt storși și epuizați și abia răspund cerințelor zilnice, care sunt din ce în ce mai mari.

Cum să te ridici deasupra în mijlocul unui astfel de haos? Cum poți dezvolta superputeri pentru a reuși să treci peste provocările de zi cu zi?

Marii profesori din istorie și marii realizatori de astăzi, fie ei din domeniul afacerilor, sportului sau domeniul artistic, ne arată calea. Chiar și în mijlocul tuturor provocărilor și luptelor zilnice, ei radiază calm și se ridică la standarde înalte. Au stăpânit jocul interior al vieții. Iar acum te poți alătura lor.

Această trăsătură se numește reziliență. Cum poți deveni mai rezistent în fața provocărilor mari de astăzi? Multe depind de antrenament și condiție. Oamenii de succes au investit timp, energie și efort pentru a-și antrena creierul și a putea răspunde situațiilor stresante într-un mod diferit.

Prietenul nostru, Janez Hudovernik, master-trainer persolog în Slovenia tocmai a lansat cartea ”Successful under pressure”, în care prezintă instrumente și strategii care să te ajute cum să fii cel mai eficient sub presiune, când miza este mare.

Această carte este unică datorită abordării sale holistice a dezvoltării personale. Este pragmatică și utilă persoanelor care își propun să fie foarte eficiente și pline de energie.

Successful Under Pressure Book

Cartea e disponibilă în format electronic sau tipărit, cu livrare oriunde în lume. Vezi detalii și comand-o aici!

Vrem să știi că – în ciuda tuturor frământărilor din lume – există strategii testate în timp care te vor ajuta nu doar să supraviețuiești, ci să prosperi.

Vrem asta pentru tine. Lectură plăcută!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *