Editură. Academie. Consultanță HR

Cum să fii de succes când miza este mare

03.08.2021 persolog Romania 0
Cum să fii de succes când miza este mare

Trăim niște vremuri interesante. Ne lovim de două pandemii, ambele globale. Una este binecunoscută, COVID-19, iar cealaltă este criza de energie. Cea de-a doua este mai ascunsă, dar nu mai puțin relevantă. Oamenii se simt storși și epuizați și abia răspund cerințelor zilnice, care sunt din ce în ce mai mari.

Cum să te ridici deasupra în mijlocul unui astfel de haos? Cum poți dezvolta superputeri pentru a reuși să treci peste provocările de zi cu zi?

Marii profesori din istorie și marii realizatori de astăzi, fie ei din domeniul afacerilor, sportului sau domeniul artistic, ne arată calea. Chiar și în mijlocul tuturor provocărilor și luptelor zilnice, ei radiază calm și se ridică la standarde înalte. Au stăpânit jocul interior al vieții. Iar acum te poți alătura lor.

Această trăsătură se numește reziliență. Cum poți deveni mai rezistent în fața provocărilor mari de astăzi? Multe depind de antrenament și condiție. Oamenii de succes au investit timp, energie și efort pentru a-și antrena creierul și a putea răspunde situațiilor stresante într-un mod diferit.

Prietenul nostru, Janez Hudovernik, master-trainer persolog în Slovenia tocmai a lansat cartea ”Successful under pressure”, în care prezintă instrumente și strategii care să te ajute cum să fii cel mai eficient sub presiune, când miza este mare.

Această carte este unică datorită abordării sale holistice a dezvoltării personale. Este pragmatică și utilă persoanelor care își propun să fie foarte eficiente și pline de energie.

Successful Under Pressure Book

Cartea e disponibilă în format electronic sau tipărit, cu livrare oriunde în lume. Vezi detalii și comand-o aici!

Achiziționează cartea până în 9 August, încarcă o poză cu confirmarea comenzii aici, și primești un bonus garantat:

  • participi gratuit la webinarul Resiliency Advantage susținut de autor.
  • intri în tombolă pentru premii valoroase:o vacanță de 3 zile în Slovenia pentru 2 persoane și o sesiune de coaching cu Janez. 

Vrem să știi că - în ciuda tuturor frământărilor din lume - există strategii testate în timp care te vor ajuta nu doar să supraviețuiești, ci să prosperi.

Vrem asta pentru tine. Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Leadership pe timp de criză – Partea 1

05/08/2020

Cum să gestionăm cele 4 faze ale crizei Toți suntem în aceeași barcă, care de altfel este o provocare pentru întreaga lume, și asta ne liniștește.  De asemenea, toți clienții ...Vezi mai mult

Personalitatea mea se poate schimba?

07/08/2018

Suntem atât de diferiți. Fiecare reacționăm în felul nostru atunci când ne confruntăm cu o situație. Putem avea trăsături și reacții asemănătoare, dar niciodată nu vom fi identici. Fiecare are ...Vezi mai mult

Nuanțele stilului comportamental Stabil

13/01/2020

Al treilea tipar de bază al Modelului de Personalitate DISC este stilul Stabil. John Geier (1989) a denumit acest factor ”stabilizator” - cel care dezvoltă rutine, prin care menține siguranța ...Vezi mai mult

Comandă de minim 200 lei pentru a beneficia de transport GRATUIT prin curier! Pentru întrebări sau suport contactează-ne la nr. 0747222521 (apel / SMS / whatsapp) Refuză