Dezvoltăm organizații prin oameni

Cum să fii de succes când miza este mare

03.08.2021 persolog 0
Cum să fii de succes când miza este mare

Trăim niște vremuri interesante. Ne lovim de două pandemii, ambele globale. Una este binecunoscută, COVID-19, iar cealaltă este criza de energie. Cea de-a doua este mai ascunsă, dar nu mai puțin relevantă. Oamenii se simt storși și epuizați și abia răspund cerințelor zilnice, care sunt din ce în ce mai mari.

Cum să te ridici deasupra în mijlocul unui astfel de haos? Cum poți dezvolta superputeri pentru a reuși să treci peste provocările de zi cu zi?

Marii profesori din istorie și marii realizatori de astăzi, fie ei din domeniul afacerilor, sportului sau domeniul artistic, ne arată calea. Chiar și în mijlocul tuturor provocărilor și luptelor zilnice, ei radiază calm și se ridică la standarde înalte. Au stăpânit jocul interior al vieții. Iar acum te poți alătura lor.

Această trăsătură se numește reziliență. Cum poți deveni mai rezistent în fața provocărilor mari de astăzi? Multe depind de antrenament și condiție. Oamenii de succes au investit timp, energie și efort pentru a-și antrena creierul și a putea răspunde situațiilor stresante într-un mod diferit.

Prietenul nostru, Janez Hudovernik, master-trainer persolog în Slovenia tocmai a lansat cartea ”Successful under pressure”, în care prezintă instrumente și strategii care să te ajute cum să fii cel mai eficient sub presiune, când miza este mare.

Această carte este unică datorită abordării sale holistice a dezvoltării personale. Este pragmatică și utilă persoanelor care își propun să fie foarte eficiente și pline de energie.

Successful Under Pressure Book

Cartea e disponibilă în format electronic sau tipărit, cu livrare oriunde în lume. Vezi detalii și comand-o aici!

Vrem să știi că - în ciuda tuturor frământărilor din lume - există strategii testate în timp care te vor ajuta nu doar să supraviețuiești, ci să prosperi.

Vrem asta pentru tine. Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Cum să cultivi o mentalitate de creștere continuă

11/06/2020

5 sfaturi practice de dezvoltare pe timp de criză și nu numai 5 broaște stau pe o piatră și 4 din ele se decid să sară în apă. Întrebarea e: ...Vezi mai mult

Prima ședință cu echipa după sărbători

06/01/2021

Toată lumea se apucă de lucru în mod diferit la începutul anului, iar aceste diferențe se evidențiază deosebit de bine în timpul ședințelor de echipă. Întrucât majoritatea lucrează de acasă, ...Vezi mai mult

10 factori de reziliență

05/05/2022

Identifică cât de rezilient ești pe baza a 10 factori cheie Ce îl deosebește pe prietenul care se pune pe picioare după ce afacerea lui dă faliment de cunoștința care ...Vezi mai mult

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 199 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză