Dezvoltăm organizații prin oameni

Cum să fii de succes când miza este mare

03.08.2021 persolog 0
Cum să fii de succes când miza este mare

Trăim niște vremuri interesante. Ne lovim de două pandemii, ambele globale. Una este binecunoscută, COVID-19, iar cealaltă este criza de energie. Cea de-a doua este mai ascunsă, dar nu mai puțin relevantă. Oamenii se simt storși și epuizați și abia răspund cerințelor zilnice, care sunt din ce în ce mai mari.

Cum să te ridici deasupra în mijlocul unui astfel de haos? Cum poți dezvolta superputeri pentru a reuși să treci peste provocările de zi cu zi?

Marii profesori din istorie și marii realizatori de astăzi, fie ei din domeniul afacerilor, sportului sau domeniul artistic, ne arată calea. Chiar și în mijlocul tuturor provocărilor și luptelor zilnice, ei radiază calm și se ridică la standarde înalte. Au stăpânit jocul interior al vieții. Iar acum te poți alătura lor.

Această trăsătură se numește reziliență. Cum poți deveni mai rezistent în fața provocărilor mari de astăzi? Multe depind de antrenament și condiție. Oamenii de succes au investit timp, energie și efort pentru a-și antrena creierul și a putea răspunde situațiilor stresante într-un mod diferit.

Prietenul nostru, Janez Hudovernik, master-trainer persolog în Slovenia tocmai a lansat cartea ”Successful under pressure”, în care prezintă instrumente și strategii care să te ajute cum să fii cel mai eficient sub presiune, când miza este mare.

Această carte este unică datorită abordării sale holistice a dezvoltării personale. Este pragmatică și utilă persoanelor care își propun să fie foarte eficiente și pline de energie.

Successful Under Pressure Book

Cartea e disponibilă în format electronic sau tipărit, cu livrare oriunde în lume. Vezi detalii și comand-o aici!

Achiziționează cartea până în 9 August, încarcă o poză cu confirmarea comenzii aici, și primești un bonus garantat:

  • participi gratuit la webinarul Resiliency Advantage susținut de autor.
  • intri în tombolă pentru premii valoroase:o vacanță de 3 zile în Slovenia pentru 2 persoane și o sesiune de coaching cu Janez. 

Vrem să știi că - în ciuda tuturor frământărilor din lume - există strategii testate în timp care te vor ajuta nu doar să supraviețuiești, ci să prosperi.

Vrem asta pentru tine. Lectură plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole:

Care e cel mai mare cadou de Ziua Îndrăgostiților?

12/02/2018

Bijuterii scumpe, trandafiri, cină romantică? Nu cred că toate acestea reprezintă chiar cel mai frumos dar pe care poți să îl oferi. Din experiența mea, pot spune că oamenii au ...Vezi mai mult

Modelele persolog pe timp de criză

03/12/2020

Izolare, restricții, distanțare, muncă de acasă, carantină - aceste cuvinte cheie sunt acum peste tot prezente în viața noastră de zi cu zi. Fie în viața personală, fie în contextul ...Vezi mai mult

Ce crezi despre tine însuți?

18/04/2022

De ce să-ți evaluezi convingerile? Îți sună cunoscută una dintre aceste propoziții: "Nu sunt suficient de bun", "Nu am voie să fac greșeli", "Trebuie să fac întotdeauna totul de unul ...Vezi mai mult

Livrăm în 1-2 zile. Comandă de minim 299 lei și ai transport GRATUIT! Oferim suport pe chat sau la nr. 0747222521 Refuză